van strategie tot aktie
Bier, een voetbalclub, een festival of een artiest, alles en iedereen is een merk. En allemaal hebben ze hun eigen doelen en manieren om zich te manifesteren. Om dit op een zo waardevolle, effectieve en inspirerende manier te doen, is het zinvol om te werken met een merkpropositie die fungeert als uitgangspunt voor alles wat je doet.

Een merkpropositie is dé centrale reden waarom consumenten voorkeur hebben voor jouw merk. Met een unieke, relevante en sterke propositie kunnen merken zich duidelijk onderscheiden van hun concurrenten. Vervolgens is het de uitdaging om de propositie consistent toe te passen en om aantrekkelijke geïntegreerde concepten te ontwikkelen die leiden tot intensieve en langdurige relaties met de consumenten van jouw merk.
BRAND PROPOSITION is een Nederlands marketingbureau dat helpt om merkproposities te definiëren of herdefiniëren, en om deze door te vertalen in merkcampagnes die écht het verschil maken. De methode die hierbij gebruikt wordt is Het Merkproces©, gebaseerd op ‘De Kernvragen Methode’. Een compleet marketing planningproces dat je helpt om de richtlijnen te bepalen voor de lange termijn merkstrategie en merkactivatie programma’s.

BRAND PROPOSITION VERSTERKT JE MERK.

INFO René Bergmans, tel 06 426 625 57
from strategy to action
©2010 BRAND PROPOSITION     DISCLAIMER     ALGEMENE VOORWAARDEN